diumenge, 30 de novembre del 2008

Visca el 1er Batalló "Verge del Blau" de la invicta Coronela de Lleida!

Els cucs borbònics fugen més ràpid que l'Esperanza Aguirre de Bombai davant la intensificació de la ofensiva de la Coronela. Les rates monàrquiques, que mantenen encara petits focus de resistència, deixen, en fugir en retirada, un paisatge de destrucció i desolació. L'avanç de les forces de la Coronela sembla imparable. El 1er Batalló "Verge del Blau" ha inflingit en els darrers dies dures derrotes a les forces de la reacció. Una de les batalles clau la lliurà la 3ª Companyia de "Xispes i d'altres il·luminats" d'aquest 1er Batalló que, en un combat ferotge contra les forces enemigues, aconseguí garantir l'autonomia energètica de la Coronela, que depenia fins aleshores de la 6ª Companyia de "Taverners, borratxins i resacosos", una de les unitats menys fiables en el combat per raons més que obvies.
La victòria de la 3ª Companyia va permetre la intensificació dels atacs que desenvolupaven les altres companyies del 1er Batalló "Verge del Blau". L'autonomia energètica fou clau en la represa dels atacs de la 1ª Companyia de "Mestres, professorets i d'altres feines ocioses amb tres mesets de vacances" acompanyada de la 2ª Companyia de "Picapleits i d'altres oficis de caradures" i la 7ª Companyia de "Rodamons i voluntaris a l'exili". L'acció d'aquestes tres companyies de la Coronela ha permès ocupar pràcticament totes les posicions estratègiques, entre les quals en destaca el Puig de Runa, l'indret més elevat de Panera que permet el control de la plana i que està fermament preservat, com podeu veure en la fotografia adjunta, per l'heroica 1ª Companyia de "Mestres, professorets i d'altres feines ocioses amb tres mesets de vacances" del 1er Batalló "Verge del Blau" de la invicta Coronela de Lleida. El combat continua, però la Coronela és, cada dia, un xic més aprop de la victòria. Menjarem lliures o morirem!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Els errors comesos en l'incompliment de les ordres i el truncament de l'escala de comandament d'aquest darrer cap de setmana i que aquest tendenció parte de guerra no recull, en que posicions amigues han estat atacades per elements incontrolats d'aquesta caòtica milicia, causant importants danys col·laterals, en fan imprescindible la seva desmilitarització i la construcció immediata d'un exèrcit regular que la substitueixi

Disciplina és victòria!

Anònim ha dit...

En vista de les capacitats ofensives i defensives del 1er batalló, sol·licitem reforç armat per aire, terra i segre als veïns combatens de la falcata que resisteixen hestòicament les constants incursions dels xixarres, yonkis, sonats i freaks del barri. Podeu bombardejar quan vulgueu...

Anònim ha dit...

Res hagués estat possible sense els vertaders conductors de la revolució, la 6a companyia d'enginyers i sucedànis "gent que no sap fer res amb les mans i només sap fer paper" ha diriguit i planificat la batalla amb mà destra preparant el camí fins a victòria final. Els batallons, carn de canó lluitant contra les perfides rajoles felipistes o les boletes traicioneres, comandats pels "mandos intermitjos" (altrament dits sergents xusqueros) com en Ferran de Plateria i diriguits pels enginyers s'alçaràn, sense cap mena de dubte, amb el trriomf definitiu.

Anònim ha dit...

El poble vol una actualització del web, amb noves noticies de les darreres batalles lliurades per les Brigades del Màrtir Dídac Alí Pallarés!